Heb je zin om bij onze scouts te komen?

Wij zijn een jongensscouts, wat betekent dat alle jongens vanaf het eerste leerjaar (of die 6 jaar zijn) welkom zijn om ons elke zaterdag te vergezellen op onze supertoffe activiteiten.
Een normale activiteit gaat door op zaterdag, van 14u tot 16u30. Voor onze oudste takken (jongverkenners, verkenners en jins) is dit een halfuur langer, van 14u tot 17u.
De leden zijn verzekerd een kwartier vóór en na elke activiteit. Het is fijn als iedereen op tijd komt en op tijd terug wordt opgehaald.

Ben je een nieuw lid?
 Stuur een mailtje naar groepsleiding@scoutslichtervelde.be met de volgende gegevens : naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jullie en verwittigen de leiding van uw zoon! Latere stappen worden tijdens een gesprek verduidelijkt.

Voor de nieuwe leden is het ook mogelijk om een soort van inloopperiode te doen van een aantal activiteiten, om te zien of de scouts wel iets voor uw zoon is.

Ben je reeds lid?
 Zoals ieder jaar komt de leiding zichzelf voorstellen met huisbezoeken. Hier worden normaal gezien ook alle benodigdheden omtrent de inschrijving meegegeven. Voor de duidelijkheid lijsten we ze hieronder nog eens op voor jullie :