Maandprogramma JVK's

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit of dat de mails toekomen bij 'ongewenste e-mail'.

Stuur gerust een mail naar jongverkennerleiding@scoutslichtervelde.be, dan controleren we of je in ons bestand zit. Bedankt!

Dag jongverkenners, hieronder kunnen jullie lezen wat voor spannende activiteiten jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 17u, de vrijdag van 19u tot 22u, tenzij anders vermeld. Er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent.

Vrijdag 31/08-zaterdag 01/09: Overgang

Vandaag vieren we de overgang van de nieuwe JVK’s, en het einde van de JVK-carrière voor enkele minder jonge individuen. Ook leren jullie je nieuwe leiding kennen. Breng voor het weekend zeker jullie slaapzak en 4 euro mee.

Zaterdag 08/09: Startdag

Eindelijk is het zover, het nieuwe scoutsjaar is eindelijk aangebroken. Vandaag ontdekken we met wie we onze avonturen dit jaar allemaal gaan meemaken. Nodig maar alvast al jullie vriendjes uit!

Zaterdag 15/09: De geallieerden tegen de asmogendheden

Vandaag duiken we in de stoffige geschiedenis van WOII. Wat is er nu precies gebeurd tussen 1939 en 1945? Vandaag zullen jullie het ontdekken.

Vrijdag 21/09: D-Smacks grote avontuur

Velen vragen zich waarschijnlijk ondertussen al maanden af wie de geheimzinnige Professor D Smack is, en wat hij allemaal doet in het leven. Vandaag ontdekken jullie dit en nog veel meer. De activiteit start om 19u aan het lokaal.

Zaterdag 29/09: Is het Busspel of bosspel?

Is het nu een busspel, of een bosspel. Als het wielen en een stuur heeft, dan is het waarschijnlijk het eerste. Wat het andere zou kunnen zijn kunnen jullie vandaag ontdekken. Breng zeker jullie stalen ros mee. (Fiets)

Vrijdag 5/10: Mighty Graves VS Smooth rhymes

Al jaren zit jullie teergeliefde leiding met de handen in het haar. Wie o wie zou er toch de beste rapper onder ons zijn. De machtige Smooth rhymes, of dan toch de gladde Mighty Graves.

Zaterdag 13/10: Leidingsweekend, geen activiteit :'(

Heden ten dage is de leidingsploeg jammerlijk niet beschikbaar om activiteit te geven. Waar zouden ze toch kunnen zijn.

Zaterdag 20/10: loodgieter kramer

Dacht je dat Mario de beste loodgieter ter wereld is? Maar neen, het is de grote Kramer. En hij zou graag testen wie er de beste loodgieter onder jullie zou kunnen zijn. Sorteer maar jullie pijpen en buizen, want je zal het nodig hebben.

Vrijdag 26/10: Halloween

Is het een spook? Neen? Dan is hij niet goed verkleed. Maar verder, wat gebeurt er nu al jaren op halloween? Kom het vanavond te weten.