Maandprogramma JVK's

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit of dat de mails toekomen bij 'ongewenste e-mail'.

Stuur gerust een mail naar jongverkennerleiding@scoutslichtervelde.be, dan controleren we of je in ons bestand zit. Bedankt!

Dag jongverkenners, hieronder kunnen jullie lezen wat voor spannende activiteiten jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 17u, de vrijdag van 19u tot 22u, tenzij anders vermeld. Er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent.

• Zaterdag 2 maart: How to be a Mexican

Guacamole, tacos, burrito’s, Mariarchi, Carlos … Vandaag zullen we jullie leren hoe je je gedraagt als een echte mexicaan. Wat we precies gaan uitsteken deze namiddag is nog een verrassing. Het is de bedoeling dat jullie zich verkleden als een echte Mexicaan (in de mate van het mogelijke). Uniform is dus niet verplicht deze activiteit.

• Vrijdag 8 maart: Birthdayparty leider Martijn

Er is er eentje jaaarig hoeraaaa hoeraaa!! Vanavond vieren we op een speelse manier leider Tijntje zijn 19de verjaardag. Het wordt een feest om nooit meer te vergeten! Breng zeker jullie dansheupen en zangstem mee naar deze activiteit. Je zult ze nodig hebben! Afspraak om 19u aan het lokaal.

• 16 maart: Leidingswissel

Deze namiddag verlaat jullie geliefde leiding jammer genoeg de jongverkennertak om eens te proeven van de andere takken. Maar wees niet bang, er zullen wel degelijk andere leiders klaar staan voor jullie deze namiddag met ongetwijfeld een fenomenale activiteit! Welke leiders en wat er precies gaat gebeuren, blijft nog een verrassing.

• 23 maart: JVK’s vs LEIDING

Bloed zal er vloeien, zweet zal er spatten en tranen zullen er rollen deze namiddag. Jullie nemen het deze namiddag op in de clash van het jaar tegen jullie idolen: de JVK-leiding! Wie zal naar huis gaan met de hoofdprijs hohohooooo. Hoogstwaarschijnlijk de leiding want wij zijn natuurlijk in alle opzichten veel beter dan jullie. Durven jullie de bikkelharde strijd aan?

• 30 maart: Geen activiteit (ontspanningsweekend)

Jammer maar helaas is er deze namiddag geen activiteit. De ganse leidingsploeg neemt dit weekend congé en gaan samen erop uit op hun welverdiende ontspanningsweekend!

• Zaterdag 6 april: Bowlen

JAJAJAJAAAAA WE GAAN GAAN BOWLEEEEEN!!!!!! En onder de markt van Lichtervelde ton nog! (Just kidding). We spreken af zoals gewoonlijk aan het lokaal IN PERFECT UNIFORM om 14u. Indien jullie jongverkenner wilt meegaan, gelieve ten laatste voor maandag 25 maart een mailtje te sturen met de naam van jullie zoon naar ‘jongverkennerleiding@scoutslichtervelde.be’. Breng ook €8 mee. Drank is hierbij inbegrepen!

• Zaterdag 13 april: Gassy fox op zoek naar zijn waardigheid

De jullie wel bekende fictiefiguur ‘Gassy fox’ gaat deze namiddag op avontuur. Hij zoekt op een ietwat vreemde wijze naar het doel van z’n leven, want de laatste tijd is hij een beetje het slechte pad op gegaan. Jullie jongverkenners moeten hem helpen. Zal Gassy fox de waarde van zijn leven terugvinden? Dat hangt volledig van jullie af. Hopelijk komen jullie talrijk richting Oude Bruggeweg vandaag zodat we onze geliefde ‘Gassy fox’ kunnen redden!

• Vrijdag 19 april: Goede vrijdagactiviteit

Vanavond trekken we er op uit. Op een speelse manier zullen we de ware betekenis van goede vrijdag ontdekken. Maar pas op.. Blijkbaar zullen de Lichterveldse straten deze avond geteisterd worden door agressieve ketters en andere ongelovige anarchisten.. Trek alvast jullie sportschoenen aan, want er zal moeten gelopen worden… Afspraak om 19u aan het lokaal!

• Zaterdag 27 april: Koekenverkoop

Vandaag houden we onze jaarlijkse koekenverkoop! We doen dit om onze kampen, activiteiten en onderhoud lokaal te financieren. Haal jullie beste verkooptrucs vandaag boven. Hoe meer we samen verkopen, hoe beter! Afspraak om 9u in de voormiddag aan het lokaal. Breng je lunchpakket mee. Ook kan je ’s middags aansluiten om 13u. Tot dan!