Vind ons op Facebook

Maandprogramma Kapoenen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. Stuur gerust een mail naar kapoenenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voegen we je toe in ons bestand. Alvast bedankt !

 

04/11 RACE AUTO VERGADERING!!!

 Beste race piloten, haal allemaal jullie race auto maar van zolder want deze namiddag wordt het hele lokaal omgetoverd naar een echt race circuit. Zin om door de bochten te schuren en als eerste over de fnish te razen? Zeker afkomen is de boodschap en vergeet jullie race auto niet!

 

11/11 WAPENSTILSTAND, OF TOCH NIET??

 Vandaag stopt de oorlog eindelijk of toch niet? Wie zal het zeggen? Zin om voor je land te vechten en te strijden tegen de vijanden? Of smeden we een plan om de vrede te herstellen vandaag? Wie het wil ontdekken zal naar het front moeten komen, tot dan soldaten!

 

25/11 FOTOZOEKTOCHT

Deze namiddag is voor de echte speurneuzen onder ons. Neem het vergrootglas maar van uit de lade en eventueel een verrekijker uit de kast want vandaag gaan we op speurtocht! Wat we zullen vinden weten we natuurlijk nog niet, maar het zal zeker de moeite zijn!

 

2/12 HOOR WIE KLOPT DAAR… IS HET DIE GOEIE OUDE MAN?

 Jaja daar is hij weer uit Spanje met de boot, die goeie oude sint met al zijn gekke pieten, vandaag komt hij speciaal langs voor jullie finke kapoenen. Allé ik hoop toch dat jullie allemaal fink geweest zijn want wie stout is geweest vliegt natuurlijk de zak van zwarte piet in!

 

 9/12 WINTER BBQ Waaat??? Eeeeuuuuh? BBQ in de winter?

Jaja jullie gekke leiding heeft iets speciaals voor vandaag, zoals jullie weten doen we graag eens zot dus deze namiddag zullen we dit zeker doen!

 

 16/12 WAAR ZIJN DIE HANDIGE HARRY’S

Deze namiddag zullen we iets knutselen, maar natuurlijk hebben we hier materiaal voor nodig. Hiervoor vragen wij of jullie oude kaarsen kunnen meebrengen deze namiddag en een paar potjes in verschillende fguren, het resultaat zal zeker de moeite zijn!

 

22/12 KERSTFEESTJE ( VRIJDAG AVOND VAN 19U TOT 21U)

Wie zit eens graag bij de kerstboom op een gezellige avond lekker knus en warm dicht bij elkaar? En wie opent er graag pakjes? Deze avond zullen we elkaar pakjes geven, hiervoor vragen wij om één pakje mee te nemen te waarde van 5euro.

 

30/12 VERRASSINGSACTIVITEIT

Wat we vandaag zullen doen kunnen we nog niet verklappen, 1 ding is zeker het zal de moeite zijn!! Wie al een beetje nieuwsgierig is moet zeker komen want dit wordt een leuke ervaring! Misschien zijn er wel een paar dingen veranderd wie zal het zeggen? Als je het wil weten moet je zeker komen kijken