Maandprogramma Kapoenen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. Stuur gerust een mail naar kapoenenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voegen we je toe in ons bestand. Alvast bedankt !

Zaterdag 5 mei:Vandaag is het monstertjesactiviteit! We gaan vreemde wezens leren kennen, ben je benieuwd welk soort monsters dit zijn? Kom dan zeker naar de activiteit!

Zaterdag 12 mei: Deze namiddag zijn jullie geen kapoenen meer, maar wel echte soldaten! We doen namelijk leger activiteit, dus kom allemaal verkleed af en je mooiste leger uniform.

Zaterdag 19 mei: In mei leggen alle vogels een ei, heeft dit iets te maken met de activiteit van vandaag? Als je het graag zou weten, kom dan zeker af vandaag!

Vrijdag 25/ zaterdag 26 mei: Van de vrijdag avond tot de zaterdag ochtend zijn we in de scouts voor een weekendje met de kapoenen! Dus we spreken af aan het lokaal vrijdag om 19 uur, met een volle maag, slaapzak, matras, pyjama en een tandenborstel. Het weekendje is voorbij op zaterdag, 11 uur.

Zaterdag 2 juli: Eerder dit jaar hadden we al eens pretpark activiteit, maar nu gaan we nog een stapje verder, Vandaag gaan we naar een echt pretpark in De Panne! Plopsaland! Verdere info volgt nog!

Zaterdag 9 juli: Lang geleden dat je nog eens super vuil bent geweest? Ooit eens willen gooien met eieren naar elkaar? Dat is hetgene dat we vandaag zullen doen! Eier activiteit, trek kleren aan die zeker vuil mogen worden.

Vrijdag 15 juli: Deze namiddag zullen het onze jins zijn die leiding komen geven, ze zullen weer leuke activiteit voor bereiden dus kom zeker af dat je het niet mist!

Zaterdag 23 juli: Met het warme weer hebben we soms nood aan verfrissing, en wat helpt er beter dan water? Waterspelletjes natuurlijk! Dit is ook de laatste activiteit van dit jaar, want dan gaan we eindelijk op kamp!