Maandprogramma Kapoenen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. Stuur gerust een mail naar kapoenenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voegen we je toe in ons bestand. Alvast bedankt !

Zaterdag 1 september: Overgang

Het is weer zover, tijd voor de overgang, op deze dag kunnen de 2de jaar kapoentjes officieel afscheid nemen van de kapoenen en is het tijd om naar de welpen te gaan. De 1ste jaar kapoentjes worden nu ook een jaartje ouder natuurlijk! De activiteit gaat door van 9uur tot 14uur.

Zaterdag 8 september: Startdag

Vandaag is het weer tijd voor een spetterende start van een gloednieuw jaar in de scouts!
Neem zeker allemaal zoveel mogelijk vriendjes mee naar de activiteit vandaag want we zetten dit jaar in met een knal! De activiteit gaat door van 13u30 tot 16u30.

Zaterdag 15 september: Burgemeester verkiezingen

Zoals ieder jaar hebben we bij de kapoenen weer een burgemeester nodig. Haal je beste kwaliteiten naar boven en bewijs je als de enige echte burgemeester van de kapoenen, voor een volledig jaar lang. Als burgemeester krijg je natuurlijk een hoop voordelen dit jaar.

Zaterdag 22 september: Waals Bosspel

Het is nog eens tijd voor een echt bosspel! We spreken af op de parking van groenhove in Torhout, om 14 uur, de activiteit zal zoals anders gedaan zijn om 16u30 terug op de parking! Tot dan!

Zaterdag 29 september: Kapoenen at arms

Geef acht! Deze namiddag worden jullie allemaal getraind als echt soldaten. Zorg dat je zeker verkleed naar de activiteit komt, want een soldaat zonder geweer of helm zal niet lang overleven op het slagveld.

Zaterdag 6 oktober: FC De Kampioenen

Op deze dag verscheen 28 jaar geleden de allereerste aflevering van FC de kampioenen op tv, daarom is alles vandaag in thema van FC De Kampioenen, jammer genoeg geen verse dagschotels voor ons, maar wel genoeg andere leuke dingen!

Zaterdag 13 oktober: Geen activiteit!

Dit weekend is er jammer genoeg geen activiteit voorzien, de leiding is namelijk op leidingsweekend. Tot volgende week!

Zaterdag 20 oktober: Fortnite: Battle Royal

Vele van jullie kennen wel het bekende spel Fortnite, vandaag zullen we elk voor zich strijden om de beste Fortnite speler ooit te worden en de Victory Royale te halen!

Vrijdag 26 oktober: Halloween

Het spookt weer in Lichtervelde, want het is halloween activiteit! Deze activiteit gaat door op vrijdag van 18u30 tot 20u30! Iedereen mag zeker verkleed komen. Misschien krijgt de best griezeligste kapoen wel een prijs..

Zaterdag 3 november: Sport en spel

Wie is de sportiefste kapoen? Haal jullie sportiefste kledij maar boven want vanmiddag is het zover, we gaan sporten! Voetballen, baseballen, trefballen, lopen, springen, vandaag doen we gewoon alles met sport. En zo gaan we zeker ontdekken wie van jullie de sportiefste kapoen is!