Een nieuw uniform(stuk) nodig?

Dassen, dasringen en kentekens hebben we steeds op voorraad in ons lokaal, vraag er naar bij de leiding.hopper
Voor andere uniformstukken hebben we ook een eigen tweedehandsshop. Daar kan je terecht om oude, maar toch nog in goeie staat zijnde hemden/truien/broeken te kopen en te verkopen. De leiding zal je graag de nodige uitleg geven.

Voor nieuwe uniformstukken verwijzen we je naar de Hopper winkel. Je kan online bestellen, of naar de dichtstbijzijnde Hopper winkel in Harelbeke gaan.
Website: https://www.hopper.be/winkel
Adres Hopper Harelbeke: Zandbergstraat 80, 8530 Harelbeke

Kapoenen

Kapoenen dragen enkel een rood-zwarte das en eventueel dasring. Deze zijn verkrijgbaar in ons scoutslokaal. Vraag ernaar bij de leiding van uw kind.

Welpen

De Welpen dragen een groene korte broek, een trui van Scouts en Gidsen Vlaanderen en een das met dasring. Deze zijn verkrijgbaar in de Hopper winkel in Harelbeke of tweedehands in onze eigen tweedehandsshop, meer info bij de leiding.
(Een welpenpet is dus niet verplicht.)

Nu is het ook mogelijk kleding online te bestellen en af te halen in Merkenveld, Zedelgem. Meer info hier.

Op de trui van Scouts en Gidsen Vlaanderen moeten er 4 kentekens staan. Hieronder zie je welke kentekens en waar deze dienen te komen.

Welpentrui-kentekens.jpg

Jongverkenners, Verkenners en Jins

Zoals bij de welpen dragen ze ook een groene korte broek. Vanaf de jongverkenners dragen ze een hemd met volgende kentekens:

Uniform

1. Kenteken van je tak