Vind ons op Facebook

Maandprogramma verkenners

Maandprogramma Januari - Februari

Zaterdag 5 januari

Ten eerste een prettig 2019! Ten tweede jullie leiding moet nog wat recupereren van dat fantastisch winterkamp! Ten derde eigenlijk hebben we gewoon examens. Ten Vierde daarom is er geen activiteit vandaag. Jammerrrr...

Zaterdag 12 januari

Oudjaar? Nieuwjaar? 2018? 2019? 2017? Je zou al eens vergeten welk jaar het is. Kom daarom vandaag af om jullie geheugen nog eens op te frissen met een goeie portie nostalgie.

Vrijdag januari 18

Local Area Network vergadering… Meer valt er niet over te zeggen. Start om 19u

Zaterdag 26 januari

Omdat januari een maand gevuld is met feesten en dus veel eten moeten we ook wel onze duit in het zakje moeten doen, is het vandaag activiteit van 10u tot 13u.

Zaterdag 2 februari

Zet vandaag je beste beentje voor, ook al heb je er maar 1! In het land der blinden is een oog koning. Er zijn zoveel meer spreekwoorden die hetzelfde kunnen zeggen. Maar jullie hebben wel door wat er vandaag op het programma staat.

Vrijdag 8 februari

Nu de winter halfweg is, wordt het toch al wat kouder in Lichtervelde. Het perfecte moment om er een heet vuurtje te maken. Geen zorgen, de brandweer zal niet nodig zijn.

Zaterdag 9 februari

3T - De naam zegt genoeg! Kom allemaal af en maar er maar een feestje van.

Zaterdag 16 februari

PRET EN ROAPN. Kennen jullie deze hit nog van niemand minder dan G Goran. En jawel vandaag ist PRETVERKOOP. Allen aanwezig om 8:30!

Zaterdag 23 februari

“Split the ocean, cross the sea, Walk on water if you believe” Iedereen kent deze legendarische quote wel. Maar wij zijn benieuwd hoe goed jullie die in praktijk kunnen omzetten.

Zaterdag 2 Maart

“Wie zoekt die vindt” Dat wordt wel eens gezegd als je iets zoekt. En dat is ook van toepassing voor de activiteit van vandaag.