Maandprogramma verkenners

Maandprogramma maart - april

Zaterdag 8 maart:  busspel

Deze namiddag staat nog eens een klassieker der scoutsactiviteiten op het programma! Smoet jullie kieten maar, want winnen is belangrijker dan meedoen vandaag!

Zaterdag 16 maart: Tleven is voe de rappe zeitn boer, en ie stak zin tracteur in tweede.

Voor ons zal deze activiteit ook een verrassing blijven. We hebben deze naam gewoon doorgekregen van hoger hand en wij verstaan er niets van. Misschien jullie wel, laat het ons dan zeker weten.

Zaterdagvoormiddag 23 maart: zwerfvuilactie

Zaterdagvoormiddag nemen we deel aan de zwerfvuilactie in onze gemeente. Naast het feit dat dit een goede daad is voor het milieu en een toffe tocht onder vrienden, krijgen we ook een kleine vergoeding voor onze deelname. We hopen dus op een grote opkomst om nog wat extra geld in het laatje te brengen voor ons buitenlands kamp.
We spreken af om 9u op de markt van Lichtervelde en de activiteit is daar ook gedaan rond 12u. Neem ook jullie fiets mee!

Zaterdag 30 maart: ontspanningsweekend

Vandaag is er jammer genoeg geen scouts omdat de leiding het er eens goed van gaat pakken. We zijn op ontspanningsweekend naar god-weet-waar. Dit is tevens een goede gelegenheid om jullie papa’s te helpen in de tuin en de bloemetjes wat buiten te zetten!

Zaterdag 6 april: griezelactiviteit

Halloween is alllik al lange gepasseerd? Wuk haalt die leiding nu in udre kop om in april ne griezelactiviteit te doen? En wie of wat zouden de griezels zijn? Wees er maar zeker van dat het deze namiddag geen ordinaire scoutsactiviteit zal zijn!

Vrijdag 12 – zondag 14 april: Gouwweekend

Vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april gaan we op gouwweekend met alle verkenners, gidsen en jins van onze gouw Noordzee. Inschrijven voor dit weekend kan door €35 te storten op ons rekeningnummer BE 38 7360 5114 8972 vóór 18/03/2019

Vrijdag 19 april: Drugsspel

Druuugs, die doen allemaal drugs! Iedereen doet hier druuuuugs!! Roken spuiten snuiven en slikken!! Behalve mijne kleine want das nen brave. Activiteit van 19 tot 22u.

Maandag 22 april: veldslag der jeugdbewegingen

Op Paasmaandag gaan we de strijd aan met de andere jeugdbewegingen van Lichtervelde. Tijd om opnieuw onze reputatie van beste jeugdbeweging van Lichtervelde te bevestigen. We spreken af om 9u aan het Meisjesscoutslokaal (Processieweg 19A), waar de Veldslag ook zal eindigen om 17u. Kom met de fiets af in uniform en vergeet zeker je lunchpakket niet.

Zaterdag 27 april: koekenverkoop

’t leven is dier en dus moet ook de scoutskas gevuld worden. Train alvast je puppy oogjes en bereid je beste openingszinnen voor. Afspraak om 8u30 aan het lokaal met lunchpakket!