Vind ons op Facebook

Maandprogramma welpen

 BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. 
Stuur gerust een mail naar welpenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voeg ik je toe in ons bestand. Bedankt!

Dag welpen, Hieronder kunnen jullie alvast lezen wat voor spannende activiteit jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 16u30, tenzij anders vermeld; er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent

Dit is meteen ook het laatste maandprogramma van het jaar 2019. De welpentemmers wensen jullie allemaal een fantastisch 2019! Hopelijk heeft het nieuwe jaar alvast evenveel of wie weet wel nog meer prachtige en onvergetelijke scoutsmomenten in petto!!

ZATERDAG 3 NOVEMBER: BEKENTOCHT

Vandaag nemen we een duik in de waterwegen van Lichtervelde. Hopelijk kan je wat tegen het koude water, want we zetten onze tocht voor niets of niemand stop! breng zeker kleren mee die mogen vuil worden, een handdoek, wasgried, plastiek zak en stevige schoenen (geen rubber laarzen) mee.

VRIJDAG 9 NOVEMBER:PAINTBALL

Ja hoor, je leest het goed: het is eindelijk tijd om jullie vizier op scherp te stellen en de held uit te hangen. We halen de PVC-buizen vanonder het stof, want we spelen vanvond paintball! PS: deze activiteit gaat door op een vrijdag van 19u tot 21u30.

ZATERDAG 17 NOVEMBER:WELPEN VS LEIDING

Maak jullie borst maar nat, want jullie welpenleiding daagt jullie uit in een heuse tweestrijd! Worden jullie vandaag opnieuw getemd, of worden de rollen voor de verandering eens omgedraaid? Eén ding is zeker: we zullen het jullie niet gemakkelijk maken!

ZATERDAG 24 NOVEMBER: STADSSPEL

Het is alweer een tijdje geleden, maar vandaag spelen we een stadsspel, op eigen grondgebied natuurlijk. Het ideale moment om jullie geografische vaardigheden en kennis over Lichtervelde nog eens op de proef te stellen

ZATERDAG 1 DECEMBER: Hij KOMT ...

hij komt, hij komt, die lieve goede sint... Het is alweer die tijd van het jaar, zeg! De goedheilige Sinterklaas komt ons een persoonlijk bezoekje brengen in het scoutslokaal. Hopelijk zijn jullie allemaalbraaf geweest dit jaar...

ZATERDAG 8 DECEMBER: BOSSPEL

Omdat het vorig bosspel een groot succes was en julie je allemaal goed hebben geamuseerd, doen we dat nog eens over. Afspraak opnieuw op de parking van groenhove om 14u. Om 16u30 loopt deze activiteit ten einde en mogen jullie mama' en papa's jullie komen ophalen

ZATERDAG 15 DECEMBER: LADDERCOMPETITIE

Een klassieker der klassiekers! Tijd om je vaardigheden te testen tegen je mede-welpen in een bloedstollende strijd naar de top. Wie kroont zich dit keer tot kampioen?

VRIJDAG 21 DECEMBER: KERSTFEESTJE

Het is een beetje vroeg voor kerstmis, maar om de sfeer er al in te steken, organiseert jullie lieftallige leidersploeg vandaag een kerstfeestje. Breng allemaal jullie goed humeur mee een een cadeautje van om en bij de 5 euro, dan maken we er een onvergetelijk feest van.

ZATERDAG 29 DECEMBER: GEEN ACTIVITEIT

Omdat sommigen nog moeten bekomen van het feesten, omdat sommigen er nop op uit trekken om te feesten, of omdat de leiding met hun eamens opgezadeld zitten, is er vandaag jammergenoeg geen activiteit.