Vind ons op Facebook

Maandprogramma welpen

 BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. 
Stuur gerust een mail naar welpenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voeg ik je toe in ons bestand. Bedankt!

Dag welpen, Hieronder kunnen jullie alvast lezen wat voor spannende activiteit jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 16u30, tenzij anders vermeld; er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent.


ZATERDAG 28 OKTOBER: EXPEDITIE LICHTERVELDE

Vandaag zullen we Lichtervelde zien zoals we dat nooit tevoren gedaan hebben. Zorg zeker dat jullie detective skills op punt staan, zodat geen enkel plaatsje in Lichtervelde veilig is voor jullie. Het wordt een grote jacht waar we jullie allemaal voor nodig hebben, iedereen paraat dus!

VRIJDAG 3 NOVEMBER: HALLOWEEN ACTIVITEIT

Op deze vrijdag zullen we de Halloween sfeer uit de kast halen, bereidt jullie dus maar allemaal voor iets typisch voor deze periode van het jaar. We vragen iedereen om 2 euro mee te nemen, zodat we deze avond nog geweldiger kunnen maken.


ZATERDAG 11 NOVEMBER: WAPENSTILSTAND?

Wapenstilstand zal nog even langer moeten wachten. Vandaag nemen we toch nog eens de wapens in de hand om er een geweldige activiteit van te maken. Vergeet dus zeker jullie kennis al wat te schaven met het bekijken van de nodige oorlogsfilms en het spelen van schietspelletjes.

ZATERDAG 18 NOVEMBER: GAAN ZWEMMEN

Vandaag gaan we gaan zwemmen naar het zwembad van Wingene. Neem dus allemaal jullie zwemgerief mee en we spreken af op de parking van De Alk in Wingene. Verdere info met de prijs etc. volgt nog.

ZATERDAG 25 NOVEMBER: MONOPOLY-ACTIVITEIT

Jullie zijn misschien nog wat jong om een huis te kopen, maar vrees niet vandaag is alles mogelijk. Wordt de rijkste van alle welpen en koop grond, huizen en zelfs appartementen!

ZATERDAG 2 DECEMBER: SINTERKLAAS

Hij komt, hij komt die lieve goede man. Vandaag komt jullie favoriete Sint weer eens langs aan het lokaal en dat gaat natuurlijk gepaard met een geweldige activiteit en wie weet zelfs een verrassing.

 ZATERDAG 9 DECEMBER: ALLES OP WIELTJES

Neem vandaag maar allemaal jullie geliefde step, fiets of wat dan ook maar op wieltjes mee naar het lokaal. Want vandaag zullen we racen, slippen en de hoogste snelheden halen.

ZATERDAG 16 DECEMBER: SCHAATSEN

Hopelijk zijn jullie allemaal een beetje voorbereid, want vandaag zullen we ons op glad ijs begeven. Draag misschien iets tegen de koude, we gaan namelijk gaan schaatsen naar Gullegem. Verdere info volgt.

ZATERDAG 23 DECEMBER: KERSTFEESTJE

Omdat de prachtige kerstsfeer in de lucht hangt zullen we vandaag elkaar eens verrassen met cadeautjes. Iedereen neemt een cadeautje mee ter waarde van ongeveer 5 euro om zijn medewelp mee te verrassen.
ZATERDAG 30 DECEMBER: GEEN ACTIVITEIT

Vandaag is er geen activiteit omdat we iedereen gunnen volledig van zijn kerstvakantie te kunnen genieten. Alvast een gelukkig nieuwjaar aan iedereen!