Vind ons op Facebook

Maandprogramma welpen

 BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit. 
Stuur gerust een mail naar welpenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voeg ik je toe in ons bestand. Bedankt!

Dag welpen, Hieronder kunnen jullie alvast lezen wat voor spannende activiteit jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 16u30, tenzij anders vermeld; er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent.


ZATERDAG 6 JANUARI: JONGE APEN ZITTEN VOL VERRASSINGEN!! 

Wie weet wat jullie vandaag allemaal zal overkomen. Het is de beurt aan de nog onervaren, halfvolwassen wolven om eens te proberen de wilde horde welpen te temmen. Ook al zijn ze nieuw, maak jullie maar klaar om verrast te worden! 

VRIJDAG 12 JANURAI: FILM_ACTIVITEIT 

Zien jullie het al voor je: de plakkerige popcorn, slechte zitplaatsen en natuurlijk het witte doek. Haal maar allemaal jullie favoriete films van onder het stof en breng ze vandaag mee, want misschien wordt het wel jouw fim die ons vanmiddag zal entertainen.


ZATERDAG 20 JANUARI: JIN-ACTIVITEIT 

 Opnieuw staat er een groep enthousiaste jins klaar om jullie een geweldige namiddag te laten beleven.

ZATERDAG 27 JANUARI: KOOKVERGADERING

Help jullie mama's maar nog vlug eens in de keuken om nog vlug wat ervaring en tips op te sprokkelen. Jullie zullen al jullie kooktalenten kunnen gebruiken om vandaag een meesterlijke maaltijd te kunnen bereiden.

ZATERDAG 3 FEBRUARI: HARD GAMES

Vandaag gaat het er zoals de titel zegt, hard aan toe gaan. Iedereen krijgt een kans om hun innerlijke beest naar boven te halen in deze ijzerharde uitdagingen.

ZATERDAG 10 FEBRUARI: BEKENTOCHT

Trek maar jullie vuilste kleren aan, wantdeze zullen alleen nog maar vuiler worden. Het  namelijk weer tijd voor de befaamde bekentocht. Wie durft het aan om Lichtervelde op deze unieke manier te verkenne? Breng reservekledij, wasgrief en een handdoek mee.

 ZATERDAG 17 FEBRUARI: BOSSPEL 

Vandaag trekken we weer de wilde natuur in om onze activiteit nog wilder te maken. Dus dat beloofd een namiddag te worden. We spreken om 14u. af op de parking van Groenhove

ZATERDAG 24 FEBRUARI: PLAK EN BOETSEER ACTIVITEIT

Vannamiddag kunnen jullie alle beetjes fantasie gebruiken om een prachtig knutselwerk in elkaar te toveren. Bedenk maar alvast enkele ideetjes om jullie leiding omver te blazen.