Maandprogramma welpen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit.
Stuur gerust een mail naar welpenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voeg ik je toe in ons bestand. Bedankt!

Dag welpen, Hieronder kunnen jullie alvast lezen wat voor spannende activiteit jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 16u30, tenzij anders vermeld; er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent

Zaterdag 2/03. coca-cola-activiteit

Vandaag zullen we kijken welke frisdrank dat er bij de welpen het beste is , blijft cola de topper of wordt Fanta dit jaar kampioen ? Dit ze we allemaal zijn inde de strijd tussen de frisdranken.

Zaterdag 9/03. kapoenen vs. welpen

De kapoenen en de welpen strijden op deze activiteit om de titel voor beste tak genoemd te worden. Wordt het de wilde welpen de winnaars of halen de kapoenen de overwinning binnen ? Lichtervelde zal vandaag gebruikt worden als strijdveld.

Zaterdag 16/03. activiteit Y

Na onze spetterende activiteit X van vorige maand, hebben wij besloten om een vervolg te maken. Het blijft simpel, niemand weet wat, niemand weet hoe, maar iedereen weet waar en wanneer. afspraak om 14u aan ons vertrouwde lokaal om te zien wat de leiders nu weer uit hun mouw hebben geschud.

Vrijdag 22/03. Cluedo

.De moordenaar is de tuinier of neen het is de barman of neen het is de poetsvrouw die alle sleutels heeft van de villa of toch niet, hoppelijk kunnen de welpen ons vanavond helpen met het zoeken van de moordenaar. Maar wie van de welpen zal als top detective gekroond worden ? Deze activiteit gaat door van 19:00 tot 21:30.

Zaterdag 30/03. geen activiteit

Vandaag nemen de leiders een weekend verlof. Dus jammer maar helaas geen activiteit. volgende week zijn wij terug met een klassieker van jewelst.

Zaterdag 6/04.bosspel

Doe vandaag maar stevige schoenen en een jas aan want we trekken naar het bos. Zullen we in bomen kruipen? Ons verstoppen tussen de struiken? we spreken af om 14u aan de parking van Groenhove en om 16.30 kunnen jullie ouders jullie terug komen ophalen.

Zaterdag 13/04. eierkoning

Was het ei nu eerst of de kip? Maar bij ons vandaag is alleen het ei die voor ons van belang is. Maar wie zal er als eierkoning worden en wie wordt er de verliezer en zal helemaal bedekt zijn onder de eieren. Doe vandaag zeker vuile kleren, en wasgerief mee.

Zaterdag 20/04. kookvergadering

Haal vandaag je kookkunsten boven want vandaag zorgen de welpen en de leiders voor hun eigen eten maar wordt het een kookramp of koken we als echt chefs op 3 sterren niveau ,  voor vandaag breng je minstens 1 ingrediënt naar keuze mee eneen bedrag van 3 euro.  Deze activiteit gaat door van 10:00 tot 13:00.

Zaterdag 27/04. koekenverkoop

Dag mevrouw/meneer wie zijn van de jongensscouts van Lichtervelde en wij verkopen koeken we hebben …..

Oefen alvast dit zinnetje maar in want vandaag hebben we jullie schattige gezichtjes nodig en jullie prachtige lach ( kom dus zeker met veel energie ).

Opgelet deze activiteit is enkel maar voor onze 3de jaars welpen de andere welpen krijgen een verlof dagje. We verwachten jullie om 9 uur met lunchpakket als je niet inde voormiddag niet kan komen kan je nog zeker komen helpen in de namiddag je bent dan welkom om 13 uur.