Maandprogramma welpen

BELANGRIJK: af en toe sturen we een mail met bijkomende informatie. Als je geen e-mails van ons ontvangt, wil dit zeggen dat jouw e-mailadres niet in ons bestand zit.
Stuur gerust een mail naar welpenleiding@scoutslichtervelde.be, dan voeg ik je toe in ons bestand. Bedankt!

Dag welpen, Hieronder kunnen jullie alvast lezen wat voor spannende activiteit jullie allemaal te wachten staan. Alle activiteiten duren van 14u tot 16u30, tenzij anders vermeld; er is opvang voorzien een kwartier voor en een kwartier na de activiteit. Een drankje kost nog altijd 65 cent.

Het kamp vindt plaats van 2 juli tot 8 juli in Turnhout

23/06 – waterspelletjes RATJE
Velen van jullie maken veel lawaai en hebben een grote mond. Maar in welke mond kan het meest water? Breng allen jullie zwembroek mee want vandaag houden we een groot watergevecht!

VRIJDAG 4 MEI: WEEKENDJE

Als voorbereiding op het kamp, organiseren we een mini-weekendje! Jullie zijn allemaal welkom vrijdag om 18u met een lege maag! Het weekendje is gedaan om 9u30 zaterdagochtend. Breng allemaal zeker jullie luchtmatras, slaapzak en verse kleren mee! Voor jullie avondmaal en ontbijt vragen we €5.

ZATERDAG 12 MEI: BEDRIJFSBEZOEK

Vandaag gaan we enkele bedrijven bezoeken in de streek!! Benieuwd wie we allemaal bezoeken? Kom dan zeker af!

ZATERDAG 19 MEI: JINTRO

Het scoutsjaar zit er bijna op en dan worden de jins ook leiders. Daarom zullen we in deze activiteit de jins aan jullie intoduceren!

ZATERDAG 26 MEI: SPECIAL GUESTS

Jaja, je leest het goed, vandaag hebben we specials guests uitgenodigd voor de activiteit!!!

ZATERDAG 2 JUNI: BOSSPEL

Tijd om jullie nog eens goed te camoufleren en te ravotten in het bos. We spreken af om 14u in groenhove.

ZATERDAG 9 JUNI: SPORT

De zomer komt er bijna aan, dus hoog tijd om aan die summerbody te werken! We spreken af om 14u aan de sporthal in lichtervelde.

ZATERDAG 16 JUNI: GLIJ EN SCHUIF

Vandaag maken we onze eigen glijbaan! En testen we hem volledig zelf. Spannend! Breng zeker jullie vuile kleren mee.

ZATERDAG 23 JUNI: WATERSPELLETJES